Αυτοί είναι οι προικοθήρες των νοτίων προαστίων




Το χθεσινό πόστ της Μαρίας Περδικέα για τους σύγχρονους προικοθήρες μόνο μεγάλες αλήθειες αναδείκνυε. « Ζουν ανάμεσα μας, οδηγούν Smart, φοράνε ρόλεξ, είναι large, προέρχονται απο «καλές» οικογένειες και κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρούν την πλούσια νύφη» γράφει η συνάδελφος, πράγμα που συμβαίνει απο συγκεκριμένα τυπάκια που ζουν στα νότια προάστια.

Γέμισε η Βούλα, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη από απίθανους καραγκιόζηδες, οι γνωστοί ανεπάγγελτοι με μηδενικές δηλώσεις, οι οποίοι διαθέτουν εκτός από τουπέ και ύφος, συγκεκριμένη στρατηγική για να καταφέρουν να παντρευτούν τις πλούσιες θυγατέρες επιφανών οικογενειών.

Οι περισσότεροι πουλάνε το παραμύθι ότι είναι φραγκάτοι, ότι ο μπαμπάς έχει ναυτιλιακή, η μαμά κάνει φιλανθρωπίες, έχουν εργοστάσια, το παίζουν επιχειρηματίες και γενικώς πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Οι περισσότεροι. Διότι πλέον ακόμη κι αυτοί που κάποτε έχασαν πολλά από την υπερέκθεση πλεόν λειτουργούν πολύ διαφορετικά. Έχουν μαζευτεί έχουν φιλτράρει τις επαφές τους και έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Αυτό έδωσε χώρο σε νέα παλουκάρια που έχουν βάλει σκοπό ζωής να πάρουν κομμάτι από την πίτα. Αναφέρομαι σε αυτούς τους σκάρτα τριαντάρηδες που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παππά από τ΄αρχ@δ@.

Αυτούς που αν τους τους γυρίσεις ανάποδα ζήτημα να έχουν επάνω τους 50 ευρω αλλά βρίσκονται ως δια μαγείας στα καλύτερα τραπέζια των μαγαζιών επειδή πληρώνουν μέχρι 200 ευρώ σε promoter ή μετρ για να τους «φτιάξει».

Πιασ…τ αυγό και κούρευτο δηλαδή. Φυσικά διαθέτουν πλούσιο ίνσταγκραμ και Facebook προφίλ το οποίο και βομβαρδίζουν καθημερινά με φωτογραφίες από κότερα, διακοπές στις Σπέτσες, στην Μύκονο, μπουζούκια, ακριβά μπουκάλια σαμπάνιας και σπίτια με πισίνες.

Δίνουν και το βρακί τους προκειμένου να μπουν μέσα στις καλές παρέες για να γνωρίσουν την πλούσια μέλλουσα σύζυγο τους. Προκειμένου να τις εντυπωσιάσουν λένε ένα σκασμό ψέματα κυρίως για το οικογενειακό τους background.

Όλοι προέρχονται από πολύ πλούσιες οικογένειες, και καλά, αλλά οι ίδιοι είναι απλά και ρομαντικά παιδιά και το χρήμα δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο στην σχέση. Έτσι λένε πάνω στο «ψήσιμο». Όταν η γκόμενα τους καψουρευτεί εννοείται πως τα πληρώνει όλα αυτή και αυτός το παίζει θλιμμένος που δεν έχει να τις προσφέρει την ανάλογη ζωή.

Μιλάμε ότι οι τύποι είναι τα απόλυτα ρεμάλια και τρομερά τεμπελόσκυλα. Προκειμένου να μην δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους και να περνάνε ζωή και κότα, δεν διστάζουν να παντρευτούν και γυναίκες τουλούμπες αρκεί να έχουν φράγκα.

Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις προικοθήρων, μάλιστα κάποιοι είναι και γνωστοί, που πήραν γυναίκες φάλαινες αλλά πάμπλουτες. Τώρα πως τους κάνει κούκου αυτό είναι άλλο θέμα. Επειδή όμως οι φραγκάτες έχουν μυριστεί τους φιλόδοξους κλαρινογαμπρούς και δεν μασάνε, κάνουν την πλάκα τους, περνάνε καλά μαζί τους και στο τέλος με εντολή του μπαμπά στρίβουν άνευ αρραβώνα.

http://blogs.gossip-tv.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.