Μια υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από το φεγγάρι
Στη Γλυφάδα αποχαιρετίσαμε το καλοκαίρι και γιορτάσαμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μια μεγάλη συναυλία. Eυχαριστούμε το Γρηγόρη Μπιθικώτση & το Χάρη Βαρθακούρη για αυτή την υπέροχη βραδιά και για το μουσικό ταξίδι. Οφείλουμε και μία συγγνώμη στους δημότες που παρακολούθησαν όρθιοι τη συναυλία, γιατί ειλικρινά δεν είχαμε προβλέψει ότι το κοινό θα ξεπεράσει τους 3.000!

(Giorgos Papanikolaou) – Δήμαρχος Γλυφάδας

Περισσότεροι από 3.000 θεατές, το Σάββατο το βράδυ, ταξίδεψαν μελωδικά μέχρι το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου. Ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε μια μεγάλη συναυλία στη μαρίνα της πόλης, με ελεύθερη είσοδο για όλους, για να υποδεχθεί την ομορφότερη πανσέληνο του χρόνου, με τίτλο «Τα τραγούδια του πατέρα μου κάτω από το φως του φεγγαριού» και ερμηνευτές τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χάρη Βαρθακούρη. Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες δύο θρύλων του ελληνικού πενταγράμμου, του Γρηγόρη Μπιθικώτση και του Γιάννη Πάριου.

Τη μουσική διεύθυνση είχε ο μαέστρος Νίκος Κούρος ενώ συμμετείχε και η τραγουδίστρια Χρύσα Μπελούση.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας τόνισε: «Στη Γλυφάδα αποχαιρετίσαμε το καλοκαίρι και γιορτάσαμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μια μεγάλη συναυλία. Eυχαριστούμε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χάρη Βαρθακούρη για αυτή την υπέροχη βραδιά και για το μουσικό ταξίδι. Οφείλουμε και μία συγγνώμη στους δημότες που παρακολούθησαν όρθιοι τη συναυλία, γιατί ειλικρινά δεν είχαμε προβλέψει ότι το κοινό θα ξεπεράσει τους 3.000!».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.