Τα ΚΑΠΗ Γλυφάδας πάνε για μπάνιο, στη Βουλιαγμένη




Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, ανακοινώνει την έναρξη δύο δρομολογίων καθημερινά για θαλάσσια μπάνια στην παραλία της Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα αφορά τα μέλη των Κ.Α.Π.Η και ξεκινά αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου, ενώ θα διεξάγεται καθημερινά έως και τις 12 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Κ.Α.Π.Η της Βορείου Ηπείρου, το 1ο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 8:00 π.μ. με επιστροφή στις 11:00 π.μ. και για το 2ο δρομολόγιο η ώρα αναχώρησης καθορίστηκε για τις 9:15 π.μ. με επιστροφή στις 12:30 μ.μ.

Τα μισθωμένα λεωφορεία θα κάνουν στάσεις στα εξής σημεία:
1η : Πλατεία Καραϊσκάκη (στάση λεωφορείων)
2η : Ελ. Ανθρώπου και Παμβώτιδος
3η : Κ.Α.Π.Η Αγ. Τρύφωνα
4η : Αν. Παπανδρέου και Παλμύρας
5η : Κ.Α.Π.Η Επιδαύρου (Όλγας και Μυστρά)
6η : Κ.Α.Π.Η Αγ. Τριάδας (Γούναρη και Αγ. Τριάδας)
7η : Κ.Α.Π.Η Αγ. Νικολάου (Βουλιαγμένης και Αγ. Νικολάου)

Προτεραιότητα έχουν τα μέλη των Κ.Α.Π.Η και εφόσον υπάρχει δυνατότητα θα εξυπηρετούνται και οι υπόλοιποι δημότες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δήλωσή του τόνισε: «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τρίτη ηλικία, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη κρίση που βιώνει ο τόπος μας. Όπως γνωρίζετε καθαρίσαμε τις παραλίες μας για να τις χαίρονται όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της Γλυφάδας. Την ίδια ώρα, δίνουμε στους ανθρώπους που είναι μέλη των ΚΑΠΗ μας τη δυνατότητα να χαρούν και άλλες κοντινές παραλίες δείχνοντας και στην πράξη την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Τους το οφείλουμε για όσα έχουν προσφέρει».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.