Ολοκληρώθηκε το summer camp του Δήμου Γλυφάδας




Με μια μεγάλη εκδήλωση, για παιδιά και μεγάλους, γιορτάστηκε η λήξη του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας. Η γιορτή λήξης του καλοκαιρινού camp πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», με τη συμμετοχή γνωστών αθλητριών, όπως η Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα, και η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή.

Για πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου-24 Ιουλίου), εκατοντάδες παιδιά, ηλικίας 6-14 ετών, ήρθαν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, συνδέθηκαν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, γνώρισαν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές – και όλα αυτά μέσα από ένα πλούσιο σε δραστηριότητες και εμπειρίες πρόγραμμα που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Άννυ Καυκά, ευχαρίστησαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου και δεσμεύθηκαν ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο πλούσιο σε δράσεις.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.