«Έχει φωτιά στο βουνό, αλλά μην ανησυχείς», τα τελευταία λόγια του 47χρονου
Ο Γιάννης Καλλιντεράκης λάτρευε το βουνό -Μετά από μια εγχείρηση που είχε κάνει, πήγαινε τακτικά για περπάτημα στο περιαστικό δάσος της Ηλιούπολης

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στην γυναίκα του ο 47χρονος αστυνομικός, Γιάννης Καλλιντεράκης, πριν πέσει νεκρός μέσα στις φλόγες στην περιοχή του Καρέα.

 Ο άτυχος άνδρας που είχε πάει για τρέξιμο στο βουνό την ημέρα της φωτιάς την περασμένη Παρασκευή, επικοινώνησε με την γυναίκα του λίγες ώρες πριν βρεθεί μέσα στις φλόγες που διέσχιζαν με μεγάλες ταχύτητες  το βουνό. «Έχει φωτιά στο βουνό, αλλά μην ανησυχείς, είμαι καλά και έρχομαι», ήταν τα τελευταία του λόγια.

Ο Γιάννης λάτρευε το βουνό. Μετά από μια εγχείρηση που είχε κάνει, πήγαινε τακτικά για περπάτημα στο περιαστικό δάσος της Ηλιούπολης, λίγο πιο πάνω από το σπίτι που έμενε με την οικογένεια του.

Την Παρασκευή ήταν η τελευταία του βόλτα στο βουνό που τόσο αγαπούσε. Η ώρα περνούσε και ο Γιάννης δεν είχε επιστρέψει σπίτι. Τότε σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η σύζυγός του πήγε στο τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνισή του. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες. Το τελευταίο σήμα  από το κινητό του τηλέφωνο εντοπίζεται στις 13:22, σύμφωνα με την κεραίας κινητής τηλεφωνίας του Υμηττού. Η ταυτότητα της σορού του έγινε με την μέθοδο του DNA. Νωρίτερα η αδερφή του είχε αναγνωρίσει το ρολόι του.

protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.