Δημοτικό Ωδείο Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Μουσικά Μαγειρέματα»




Τελειώνοντας η πολιτιστική χρονιά 2014 – 2015 οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Ωδείου μας εξέπληξαν ευχάριστα με μια πολύ όμορφη συναυλία στον αίθριο χώρο του Ωδείου.

Η τάξη της προπαιδείας και της χορωδίας με υπεύθυνη διδασκαλίας την Πάνου Σοφία, το σύνολο παραδοσιακών οργάνων με υπεύθυνο καθηγητή τον Χριστοδούλου Αντώνη, του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης, παρουσιάσανε τα «Μουσικά Μαγειρέματα».

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου το απόγευμα το αίθριο του Ωδείου, διαμορφώθηκε πολύ όμορφα ειδικά για την εκδήλωση. Τα τεχνικά συνεργεία όσο και οι υπάλληλοι  του Δήμου φιλοτέχνησαν με μεράκι το σκηνικό και τον περιβάλλοντα χώρο δίνοντας μια καλοκαιρινή νότα. στο μικρό θεατράκι.

Οι μικροί μαθητές που τραγούδησαν και έπαιξαν μεταλλόφωνα συνεργάστηκαν άψογα με τους μεγαλύτερους που έπαιξαν βιολί και μπουζούκι και το αποτέλεσμα ήταν μελωδικότατο. Ερμήνευσαν ελληνικά και ξένα τραγούδια γνωστών συνθετών που μάγεψαν όλους τους παρευρισκομένους.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Οικολογίας Φουσκίδου Βίκυ καθώς και o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τσαρπαλής Γιάννης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και πλήθος κόσμου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.