656 οικογένειες εξυπηρετούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο




O Δήμος Γλυφάδας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα συμπολιτών μας για στήριξη και βοήθεια μέσω των δημοτικών κοινωνικών δομών, στη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

Στις παραπάνω δομές είναι ήδη εγγεγραμμένες 656 οικογένειες που αριθμούν συνολικά 1.392 μέλη, εκ των οποίων 145 σιτίζονται καθημερινά με μερίδες μαγειρεμένου φαγητού. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Την προσεχή εβδομάδα – και συγκεκριμένα από την Τρίτη, 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, 17 Ιουλίου – η δημοτική αρχή θα διανείμει στους ως άνω δικαιούχους των κοινωνικών δομών τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα αγαθά. Η δράση αυτή θα γίνει εφικτή κυρίως χάρη στις ανώνυμες προσφορές πολιτών και επιχειρήσεων, αλλά και στην αγορά προϊόντων από το Δήμο Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν:

– 1150 κιλά χοιρινό κρέας
– 1050 λίτρα λάδι
– 5 τόνοι τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, τοματοχυμός, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, κονσέρβες, φρυγανιές)

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά τους συλλόγους, τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και όλους τους πολίτες, που με την κοινωνική συνεισφορά τους υποστήριξαν ενεργά για ακόμα μια φορά τη δράση και το έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε να έχουμε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις αρωγούς στο έργο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας και πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις μπορεί να απευθύνεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (Μυστρά 1, 2109608973).

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.