Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στη Γλυφάδα




Με τρεις συμβολικές δράσεις συμμετέχει ο Δήμος Γλυφάδας στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος. Αύριο, Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, παρουσία του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, δημοτικών συμβούλων και εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στο 10ο νηπιαγωγείο Γλυφάδας (Ελευθέρου Ανθρώπου 58), με τη συμμετοχή γεωπόνων, που θα δείξουν στα μικρά παιδιά πως μπορούν έμπρακτα να συμβάλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, παιδιά επωφελούμενα από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων θα επισκεφθούν το δημαρχείο της Γλυφάδας για να παραδώσουν ζωγραφιές για το περιβάλλον που θα κολληθούν σε διάφορα σημεία του δημαρχείου.

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, με τη βοήθεια εθελοντών, θα γίνει καθαρισμός της πλατείας Χαρίτων, ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα μεταβούν στους πρόποδες του Υμηττού, στο Πυροφυλάκειο Γλυφάδας, όπου θα δημιουργηθεί μια συμβολική ανθρώπινη αλυσίδα για την προστασία του βουνού και του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.