Ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, πρωταγωνιστής σε τροχαίο με εγκατάλειψη




Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα πολύ «κακό» τροχαίο ατύχημα, που προκάλεσε ο ίδιος και στη συνέχεια προέβη σε εγκατάλειψη του τραυματισμένου νεαρού μοτοσικλετιστή. 

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν επίσημα πλέον από την ελληνική αστυνομία, ξημερώματα Τρίτης 23 Ιουνίου, στις 4.50, ο ηθοποιός ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητό του την οδό Ακαδημίας, στη διασταύρωση με την Ρήγα Φεραίου, παρέσυρε μια μηχανή, εγκαταλείποντας το σημείο του τροχαίου και αφήνοντας αβοήθητο τον μοτοσικλετιστή.

Ο νεαρός οδηγός που χτυπήθηκε από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, θα συγκρατούσε ο ίδιος την πινακίδα του αυτοκινήτου του, δίνοντας την στους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά και λίγη ώρα αργότερα ο ηθοποιός συνελήφθη στο Κολωνάκι, όπου βγήκε θετικός στο αλκοτέστ. Ακολούθησε η αυτόφωρος σύλληψή του και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του αφαιρέθηκε το δίπλωμα ενώ ορίστηκε δικάσιμος.

Ο 25χρονος άτυχος οδηγός με καταγωγή από την Ουκρανία, διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό, όπου ευτυχώς έφερε ελαφριά τραύματα.

ΠΗΓΗ:zougla.gr

 

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ “ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.