Μυστήριο στον Άλιμο – νεαρός βρέθηκε νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού του (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Νεκρός  στο γκαράζ της μονοκατοικίας του στον Άλιμο, βρέθηκε ένας νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 25 ετών. Το θύμα εντόπισαν  αιμόφυρτο λίγο μετά τις 6 το πρωί, εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αλίμου.

Οι υπάλληλοι μάζευαν με απορριματοφόρο τα σκουπίδια από την περιοχή των Κυθηρίων Αλίμου και ξαφνικά είδαν έκπληκτοι ένα πτώμα μέσα στο γκαράζ της μονοκατοικίας.

Αμέσως ειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αρτέμη Καραμολέγκο, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γονείς του θύματος και η αδελφή του λείπουν από το σπίτι και αναζητούνται από την αστυνομία. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν αναμμένα φώτα αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη.  Το θύμα, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας,  έφερε τραύματα από σφαίρες στο στήθος και δεν αποκλείεται, όπως έλεγαν οι αστυνομικοί,  να έχει γίνει αλλού η δολοφονία και οι δράστες να έχουν μεταφέρει το πτώμα στο γκαράζ.

Η γκαραζόπορτα πάντως βρέθηκε κλειστή και κανένας στην ήσυχη γειτονιά δεν άκουσε φασαρία αλλά ούτε πυροβολισμούς.

Όπως κατέθεσαν οι γείτονες στους αστυνομικούς, ο νεαρός ήταν ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και κυκλοφορούσε ντυμένος με κουστούμι και παπιγιόν. Τον τελευταίο καιρό είχε επιχειρήσει να βάλει δύο φορές φωτιά στο σπίτι του.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Το πτώμα θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να γίνει νεκροτομή.

 

MOΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 8 & ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ STANLEY CLARKE BAND

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.