Μια υπογραφή για να κλείσει η “ντροπή” του Αλίμου




Μια υπογραφή λείπει,  από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών,  Νάντια Βαλαβάνη (που είναι και Αλιμιώτισσα) για να ξεκινήσουν τα έργα και να κλείσει επιτέλους η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θάνος Ορφανός, ρώτησε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, τι γίνεται με την τρύπα που χαλάει την εικόνα της πόλης.

Θάνος Ορφανός: “Δέκα μήνες είστε δήμαρχος κ.Κονδύλη, πείτε μας τι γίνεται με την τρύπα. Εμείς ως διοίκηση είχαμε κάνει 40 ενέργειες”

Ανδρέας Κονδύλης:“Η τρύπα είναι από 2011.Είχατε κάνει σοβαρά λάθη και είχαν πληρωθεί πολλά χρήματα, χωρίς να γίνει τίποτα. Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι η τρύπα θα έχει κλείσει. Εκκρεμεί μια υπογραφή από το Υπουργείο Οικονομικών και την κ.Βαλαβάνη. Μόλις μπει η υπογραφή θα ανατεθεί το έργο”.

Θάνος Ορφανός:”Ήσασταν και εσείς στη διοίκηση του δήμου τότε”

Ανδρέας Κονδύλης:”Ναι αλλά δεν ήμουν στις τεχνικές υπηρεσίες που είχαν αναλάβει να φτιάξουν την τρύπα. Στις διοικητικές υπηρεσίες ήμουν”

Στην τρύπα αναφέρθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα, Μαρία Νερούτσου, η οποία  παρευρισκόταν, στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστο Καπάταη, για το θέμα των απορριμμάτων στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Μαρία Νερούτσου:”Δεν είναι απλό έργο, θα φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν είναι απλό ζήτημα, γίνεται μεγάλος αγώνας από τον κ.Καπάταη για να κλείσει επιτέλους”.

Παραλία Αλίμου – Η παράνοια του ελληνικού Δημοσίου (VIDEO)

Στις ειδήσεις του ANT1 η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Μια υπογραφή για να κλείσει η “ντροπή” του Αλίμου

  • 16/06/2015 at 10:20 πμ
    Permalink

    Κλασικά μας δουλεύει πάλι ο Δήμαρχος…όλοι στον Άλιμο γνωρίζουν πως αυτός ως δικηγόρος υπαγόρευε τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς του Δήμου και τώρα μιλάει για λάθη… Τον καθρέπτη τον βλέπει;

    Έβγαινε στα κανάλια λέγοντας πως σε 2 μήνες θα το λύσει το θέμα…και τώρα θα κλείσει χρόνος μέχρι να δημοπρατηθεί. Υποθέτω ότι δεν έχει αισθηση του χρόνου για να μην υποθέσω ότι έκανε ψευτικες εκτιμήσεις λόγω εκλογών…

    Απαντήστε
  • 16/06/2015 at 11:44 μμ
    Permalink

    Καλό θα ήταν πριν προβούν Δήμος και Περιφέρεια σε κάποια ενέργεια αποκατάστασης καλό είναι να έρθουν σε επαφή με τον κ. Χρήστο Αναγνώστου στο ΕΛΚΕΘΕ που γνωρίζει το θέμα. Όταν ρωτήθηκε μας είπε ότι όσα έργα (μπετό κ.α)και να κάνουμε εκεί δεν θα αποκατασταθεί η ζημιά. Προτεινε ότι είναι καλύτερο να βοηθήσουμε την φύση να επουλώσει τη ζημιά υποβοηθούμενη. Μάλιστα ανέφερε ότι επί τη ευκαιρεία θα μπορούσε ταυτόχρονα με τους ίδιους μηχανισμούς να δημιουργηθεί εκεί μποροστά και μια παραλία με άμμο σε όλο το μήκος των μπλόκων της μαρίνας…..Μήπως πρέπει να έρθετε σε επαφή με τους ειδικούς;;;;;;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.