600 χιλιάδες ευρώ για τα σχολεία του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ένα έργο πνοής για τα σχολεία της πόλης μας εξασφάλισε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των Κτιριακών Υποδομών.

Τον Σεπτέμβριο με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Δήμαρχος ζήτησε τεχνική αυτοψία σ΄όλα τα σχολεία της πόλης . Η τεχνική υπηρεσία , σε λιγότερο από 3 μήνες, κατέγραψε όλες τις ανάγκες με επίσημη έκθεσή της η οποία διαβιβάστηκε  στις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ). Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και αφού τεχνικά κλιμάκια επισκέφθηκαν τα σχολεία που βρισκόντουσαν στο «κόκκινο» από βαθμό επικινδυνότητας , δημοπρατήθηκε το έργο εργασιών αξίας 600.000,00 ευρώ . Στις 9 Ιουνίου γίνεται η δημοπράτηση και αναμένεται μέσα Ιουλίου να αρχίσουν οι εργασίες στα σχολεία που προβλέπει η μελέτη .

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

«Το ανάλογης παρέμβασης έργο αυτό, είναι έργο τεράστιο σε μια περίοδο κρίσης και αποτελεί επιτυχία αυτής της νέας διοίκησης αφού φέρνει λεφτά και έργα στον δήμο που χρόνια είχε να δει στα σχολεία του ανάλογη παρέμβαση ανάλογου επιπέδου. Ευχαριστούμε τις κτιριακές υποδομές και τον Διευθύνοντα Ηρακλή Δρούλια  για το άμεσο ενδιαφέρον του αλλά και την τεχνική μας υπηρεσία για την σημαντική δουλειά που έκανε. Ήδη έχουν ενημερωθεί αναλυτικά οι γονείς και οι σύλλογοι γονέων και αναμένουμε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που θα δείξει τον εργολάβο ».

Να σημειωθεί τέλος πως παράλληλα θα γίνει και μια μικρότερη εργολαβία από τον δήμο μας σε άλλα σχολεία και στα μέσα σ΄ένα χρόνο υπολογίζεται τα σχολεία που θα έχουν δεχθεί σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης να φτάνουν τα 22 και όλα αυτά σ΄ένα μόλις χρόνο θητείας .

Ακολουθούν πίνακες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.