Τελευταία ευκαιρία για τις γυναίκες της Βουλιαγμένης




Αύριο, Τρίτη 26 του μηνός η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης αντιμετωπίζει για τρίτη φόρα στην διαδικασία των φετινών play off την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Έπειτα απο την χθεσινοβραδυνή ήττα στο κολυμβητήριο του Λαιμού και αφού το σκόρ στα play off για την ανάδειξη της φετινής πρωταθλήτριας ομάδας είναι 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί τελευταία ευκαιρία για την ομάδα μας να κάνει το 2-1 και να συνεχίσει την προσπάθεια της, αφού εάν νικήσει θα φέρει την σειρά των τελικών ξανά στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τέταρτο παιχνίδι.

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30

Σε ότι αφορά τον χθεσινό αγώνα και αφού το σκόρ της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν ισόπαλο με σκόρ 6-6 και πήγαμε στην διαδικασία των πέναλτυ, εκεί η πιθανότητες ήταν 50-50.

Σε όλη την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης τα κορίτσια της ομάδας μας πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και αν τα σούτ των κοριτσιών μας ειδικά στο πρώτο οκτάλεπτο δεν σταμάταγαν πολλές φορές πάνω στα δοκάρια, το πιό πιθανό είναι το αποτέλεσμα του αγώνα να ήταν διαφορετικό.

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Επίσημο Προφίλ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.