Στη Β΄ Εθνική η “Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου”




Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών «Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου» που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής αήττητη στον 6ο όμιλο χωρίς να δεχτεί και τέρμα προσκλήθηκε στις 17/5/2015 από την Α.Ε.Λ. (πρωταθλήτρια 3ου 0μιλου) στο F.C. Arena με παρουσία αρκετού κόσμου να γιορτάσουν την άνοδό τους στη Β΄ Εθνική.
Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και δείχνοντας τη δυναμική τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Μετά το τέλος του αγώνα ακλούθησαν οι απονομές σε εορταστική ατμόσφαιρα.
Η διοίκηση της Αθηναϊκής ευχαριστεί για το αδελφό πλέον σωματείο της Α.Ε.Λ. για την άψογη φιλοξενία και την εκπληκτική φιέστα ανόδου.
Επίσης, η διοίκηση της Αθηναϊκής Αγ. Δημητρίου εκφράζει τις ευχαριστίες της στο προπονητικό team, στις πρωταγωνίστριες (αθλήτριες) και σε όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά της ομάδας.
Η Αθηναϊκή Αγ. Δημήτριου συνεχίζει για ένα μήνα ακόμη τις προπονήσεις (περίοδος δόκιμης νέων ποδοσφαιριστριών & μεταγραφών), καθώς και τις προπονήσεις της Ακαδημίας πρότυπο κορασίδων – νεανίδων που θα στελεχώσουν σε λίγα χρόνια τη γυναικεία ομάδα!

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6949983898
EMAIL: [email protected]
SITE: www.athensacademy.gr
FBOOK: ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.