Ο έρωτας νικά τον θάνατο ή ο θάνατος τον έρωτα;




Το ερώτημα αυτό  απασχολεί τη συγγραφέα και δημοσιογράφο  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ στο βιβλίο της που κυκλοφορεί με τον τίτλο, «Το Ορκίζομαι στις ρυτίδες μου», από τις εκδόσεις «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ». Η παρουσίαση πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Μαΐου, 20.00μ.μ., με τη στήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο café bar «ISLA BO». (Λεωφόρος Καραμανλή 14, Βούλα). Οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα και Βάνα Πεφάνη αφηγούνται και θα γίνει ένας ανοικτός διάλογος για τον έρωτα και τον θάνατο δίπλα στην θάλασσα.

Το βιβλίο το σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι:

Σπύρος Χαριτάτος, Ρένα Κουβελιώτη, Θεοφάνης Μάνος και Δέσποινα Τουλουμτζίδου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο εκδότης, Σάββας Καλεντερίδης.

Στην μουσική: Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη – φλάουτο, Παναγιώτης Ζαχαρίας – κιθάρα, Σοφία Κυριακίδου – κιθάρα, Γιάννης Μεταξάς – μπουζούκι.

Ερμηνεύουν Σωτηρία Σουσάνη, Νίκη Φραγκούλη, Ερασμία Μάνου.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται στον σύλλογο «Η Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Τιμή βιβλίου 10 €.

Είσοδος ελεύθερη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μέλος της ΕΣΗΕΑ. Πολιτιστικό ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων ΝΕΤ, ALPHA, STAR, MEGA, SKY. Γραφείο τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Από τα ιδρυτικά μέλη για την σύσταση της ελεύθερης ραδιοφωνίας και για 25 χρόνια παραγωγός ραδιοφώνου ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ, ΡΑΔΙΟ ΚΥΚΛΟΣ, FLASH 96,1, EΛΛΑΔΑ FM 88,6, AIΓΑΙΟ FM 88,3, FM 100, ΑΘΗΝΑ 98,4. Συνεντεύξεις και πολιτιστικό – καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο ΑΥΓΗ, ΕΨΙΛΟΝ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, PLAY BOY, 300, ΓΙΑΤΙ, κυριακάτικο φύλο ΕSPRESSO, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙ, κ.α.

Αρχισυντάκτρια τηλεοπτικών εκπομπών και τοπικών εφημερίδων όπως ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΝΙΚΑΙΑ 2000, κ.α.

Παραγωγός πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟ, ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΝΤΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΕΣ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και μια σειρά από αφιερωματικές παραστάσεις με τον τίτλο ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, για εκείνους που προσέφεραν στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Είναι το πρώτο της βιβλίο και σήμερα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στον δήμο ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.