Μαγιάτικα στεφάνια, αρωματικά λουλούδια και πανέμορφα εποχιακά φυτά




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς σε ένα ηλιόλουστο πάρκο, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός(ΠΑΟΔΗΛ) του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, για να γιορτάσουμε τον πιο όμορφο μήνα της Άνοιξης!
Εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέφτηκαν το Πάρκο Ναυαρίνου με τις οικογένειες τους, έπλεξαν στεφάνια και τα στόλισαν με λουλούδια, ενώ η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου προσέφερε στους επισκέπτες ελιές και εποχικά λουλούδια, για να στολίσουν τους κήπους και τα μπαλκόνια τους.
Μια μελισσούλα-μασκότ υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους προσφέροντάς χυμούς, η παραμυθού μας αφηγήθηκε μαγιάτικα παραμύθια με συνοδεία μικρών μουσικών οργάνων και στη συνέχεια παίξαμε ομαδικά παιχνίδια.

Ένα επιδαπέδιο σκάκι με εκπληκτικά πιόνια, τράβηξε την προσοχή των μεγαλύτερων παιδιών όπου με την καθοδήγηση βραβευμένου σκακίστα μυήθηκαν στο κόσμο του παιχνιδιού.

Οι μουσικές επιλογές του έμπειρου dj πλημύρισαν το Άλσος , συντροφεύοντας τα βήματα των επισκεπτών σε αυτή την ανοιξιάτικη εξόρμηση. Μεγάλοι και μικροί, γέμισαν ε χαρές και γέλια το Πάρκο Ναυαρίνου και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.