“Ειρηνοδρομία 2015” – Αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία




H Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων της Ειρηνοδρομίας 2015, που έγινε με επιτυχία την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία των συμμετοχών, όπως αυτές καταχωρήθηκαν στο κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης. Δηλώθηκαν και συμμετείχαν,1.297άτομα:

  • 5 Χλμ.: 423 συμμετοχές
  • 2.5 Χλμ.: 607 συμμετοχές
  • 1.000μ.: 67 συμμετοχές
  • Kids’ Athletics: 200 συμμετοχές.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ευχαριστεί όλους τους θεσμικούς κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς για την υποστήριξη που έτυχε η διοργάνωση. Ευχαριστεί τους Δημότες, τα Αθλητικά Σωματεία και τα Σχολεία του Δήμου για την ανταπόκριση τους και την υποστήριξη της δικής τους διοργάνωσης. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Τροχαία Ελληνικού που είχε και την κύρια ευθύνη της αγωνιστικής διαδρομής. Ευχαριστεί και όλους τους δρομείς και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε. και δήλωσαν τη συμμετοχή τους. Ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ για την υποστήριξη που παρείχαν στη διοργάνωση. Τέλος ευχαριστεί το Προσωπικό του Δήμου που με τις οδηγίες των αντιδημάρχων καθαριότητας, προστασίας περιβάλλοντος και κοινωνικών δομών, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής αρχής ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Σπήλιος Διαβολίτσης, Ευχαριστεί τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους Εθελοντές, για τη σημαντική παρουσία  και συνδρομή τους,  την υγειονομική επιτροπή των αγώνων που πλαισιώθηκε από Εθελοντές Ιατρούς, Διασώστες του ΕΕΣ και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τον πανελλήνιο Σύλλογο Επαγγελματιών μάλαξης για την πολυπληθή Εθελοντική παρουσία τους. Ευχαριστεί τους Κριτές του ΣΕΓΑΣ, το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας για την πρωτοβουλία του να διοργανωθεί παράλληλα και η αγωνιστική επίδειξη του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ Kids’ Athletics με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών Ε’ και Στ’ τάξης Δημοτικών. Ευχαριστεί τον παγκόσμιο πρωταθλητές στίβου Περικλή Ιακωβάκη για την παρουσία του, τοπροσωπικό του ΟΠΑΠ και τέλος όλους του γνωστούς αθλητές που λάμπρυναν με τη συμμετοχή τους την Ειρηνοδρομία 2015 (Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης, καθώς και άλλοι νεότεροι σημαντικοί αθλητές: Κώστας Νακόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, Αχιλλέας Τζενετόπουλος, Σταυρούλα Χρυσαϊδή, Ηλίας Κάσσος, Γιώτα Βλαχάκη, Γιωργος Μενής, Αλέξης Πασπάτης).

Τέλος, ευχαριστεί το Σύλλογο Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών για την τιμητική συμμετοχήτου με τα μέλη του (Λέκα Παναγιώτη, 4ος Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας,Δημητροπούλου Δήμητρα, 4η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τεχνική Κολύμβηση,Δασκαλοπούλου Μαρία, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης, Κωστή Λένα, 8η Παγκόσμια νίκη στην Κολύμβηση, Περάκη Μαρία, 2η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τεχνική Κολύμβηση, Καϊδαντζή Όλγα, 6η Παγκόσμια νίκη στα 200μ Στίβου, Παυλή Ελίνα, Ρυθμική Γυμναστική 4η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Alessandro Molinari, Πετοσφαίριση Πρωτάθλημα Ιταλίας, Μαρία Μοίρου – 3η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Επιτραπέζια Αντισφαίριση,Κική Γεροντή, 2η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Υδατοσφαίριση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

• 5 Χλμ.: 423 συμμετοχές
• 2.5 Χλμ.: 607 συμμετοχές
• 1Χλμ.: 67 συμμετοχές
• Kids’ Athletics: 200 συμμετοχές
ΣΥΝΟΛΟ: 1.297 άτομα

ΠΟΛΥΠΛΥΘΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
5 Χλμ.:
• ΑΓΣ TAE KWON DO ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ – 55
• ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ – 51
• MARATHON CLUB – 40

2,5 Χλμ.:
• 13 & 21 ΔΗΜΟΤΙΚΟ – 44
• 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου – 30
• Α.Γ.Σ TAE KWON DO ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ – 30

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.