Η Μαρίζα Κωχ στο Π. Φάληρο – 22 & 23 Μαΐου στον Φλοίσβο




POSTER-

Tα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ & ΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ και η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ σας προσκαλούν στη μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥΠαρασκευή 22 Μαΐου Ώρα 7.00 μ.μ. και Σάββατο 23 Μαΐου Ώρα 11.00 π.μ.

Τα τραγούδια της παράστασης έχει γράψει η Μαρίζα Κωχ, η οποία μαζί με τους μουσικοπαιδαγωγούς και τους μουσικούς του κέντρου μύησαν τα παιδιά στο θέμα του νερού ως πολύτιμο αγαθό και πρόσθεσαν μια σειρά από παραδοσιακά τραγούδια που με κίνηση και με θεατρική έκφραση θα παρουσιαστούν επί σκηνής. Γονείς και παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν από κοινού στα δρώμενα, άλλοτε τραγουδώντας και άλλοτε απαγγέλλοντας παροιμίες που υπογραμμίζουν την αξία του νερού για τις ζωές μας.

Η παράσταση αυτή έχει παρουσιαστεί το 2013 στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για το νερό, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου CORNELL της Νέα Υόρκης, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ευχαριστούμε το Δήμο Π. Φαλήρου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του ιστορικού κτιρίου του Φλοίσβου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους.

Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.