Η εμφάνιση του Πλούταρχου προκάλεσε παραλήρημα στα κοριτσόπουλα – Hχηρές απουσίες από τη φιέστα του Κωνσταντάτου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή σημειώθηκε στα εγκαίνια του Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που βρίσκεται στην  περιοχή της Αγ. Παρασκευής, δίπλα από το PRAKTIKER της Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/5) δημότες και κάτοικοι  με τα παιδιά τους και, κυρίως, νέες και νέοι, πάρα πολλές νέες και νέοι, κατέκλυσαν  τους  χώρους του Πρότυπου Πάρκου και τις πρώτες εγκαταστάσεις του: Τη νέα πιστοποιημένη για την ασφάλεια των οργάνων της Παιδική Χαρά, το γήπεδο 5Χ5, τον Εκπαιδευτικό Βοτανικό Κήπο, το χώρο για το θερινό κινηματογράφο (που λειτουργούσε και πριν), το πάρκο των σκύλων και τους χώρους με τα υπόστεγα και τα καθίσματα για ξεκούραση και πικ-νικ.

Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, εν μέσω ενθουσιασμού και συνεχών χειροκροτημάτων, απευθυνόμενος στους  δημότες, κατοίκους και νέους, παρουσία και των τηλεοπτικών συνεργείων των καναλιών “ALPHA”, “E”,  “ANT1”, “SKAI”,”MEGA”, “VIMAONLINE” είπε, μεταξύ άλλων,  τα εξής:

«Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά, αυτόν εδώ τον χώρο, που αποκτήθηκε πριν από χρόνια από τους κατοίκους της περιοχής και την τότε δημοτική αρχή, να σας τον παραδώσουμε για ελεύθερη χρήση, πλήρως αναμορφωμένο και εμπλουτισμένο με όλες αυτές τις υποδομές και δυνατότητες που βλέπετε γύρω σας, και όχι μόνο αυτές.

» Το προσεχές φθινόπωρο το πάρκο μας θα αποκτήσει ένα  υπαίθριο γυμναστήριο για τους ενήλικες , μπασκέτες,  καθώς και ειδικούς χώρους για τα ποδήλατα με διαδρομές κυκλοφοριακού χαρακτήρα. Όλα αυτά για όλους εσάς, τα παιδιά μας, τους μπαμπάδες, τις μαμάδες και τους παππούδες μας, σε ένα χώρο ζωής, αναψυχής και άθλησης.

»Θέλω να ευχαριστήσω  όλο το προσωπικό και τα συνεργεία του δήμου μας που δούλεψαν σκληρά για να είναι σήμερα ο χώρος αυτός έτοιμος.  Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Δημοτική Ομάδα μας που ψήφισε για να γίνει αυτό το Πάρκο. Το πίστεψε και το στήριξε. 

»Θέλω να ευχαριστήσω, έναν προς έναν,  όλους τους χορηγούς μας, που βοήθησαν με κάθε τρόπο για να γίνει πραγματικότητα το Πάρκο, αφού, όπως γνωρίζετε, ο Δήμος μας δεν έχει χρήματα και ξεκίνησε με τις χορηγίες τους να φτιάξει το έργο αυτό. 

»Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Αγ. Παρασκευής, αλλά και όλους τους δημότες και κατοίκους  της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, που είναι σήμερα εδώ παρόντες και αγκαλιάσατε  το έργο αυτό με ενθουσιασμό και αγάπη. Σας υπόσχομαι, ότι θα το κάνουμε  ακόμη καλύτερο».       

Ο παριστάμενος στα εγκαίνια Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου, κ. Διον. Χατζηδάκης, απευθυνόμενος και αυτός με τη σειρά του στους δημότες και κατοίκους  είπε:

 «Να χαίρεστε τον Δήμαρχό σας, τον Γιάννη Κωνσταντάτο, που πραγματικά δημιουργεί, ενώ αυτήν την περίοδο στη χώρα μας άλλοι, δυστυχώς, μόνο ραδιουργούνε.  Να χαίρεστε λοιπόν και να στηρίζετε τους ανθρώπους της δημιουργίας. Να ολοκληρώσει ο Δήμαρχος το ωραίο αυτό Πάρκο, όσο πιο γρήγορα μπορεί , για όλους εσάς και, κυρίως, για τα παιδιά μας, ώστε να μην κλείνονται στο σπίτι με το ίντερνετ. Σας εύχομαι να έχετε συνεχείς επιτυχίες και να χαίρεστε τα ωραία αυτά έργα του Δήμου σας».

Την εκδήλωση των εγκαινίων  άνοιξε η χορευτική οµάδα του 3ου γυµνασίου Αργυρούπολης με µουσική και χορό «Από τα 80’s ως σήµερα» και στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή  οι εκπληκτικοί Boys and Noise δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα ενθουσιασμού! Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος που ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε  ξεσηκώνοντας τους πάντες!

Παρόντες στα εγκαίνια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Τσαρπαλής, όλοι οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων , οι Σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, καθώς και ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»,  κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Στο πάρκο που εκτείνεται σε 12 στρέμματα τα παιδιά  είχαν την δυνατότητα  μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Ζωγράφιζαν το πάρκο των ονείρων τους» µε τους σπουδαστές του τµήµατος βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ  Αργυρούπολης. Δημιούργησαν χειροτεχνίες µε θέμα την «Άνοιξη» µε την καθοδήγηση του τµήµατος παιδαγωγών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας. Φύτεψαν το  δικό τους λουλούδιστον βοτανικό εκπαιδευτικό κήπο  µε τη συμβολή της εταιρείας βιολιπασµάτων «Νέα Γη». Προπονητές του ΟΝΑΔΕΑ αναβίωσαν ξεχασμένα στο χρόνο οµαδικά παιχνίδια. Ο Dj Angelos έπαιζε μουσική και οι μικροί μας φίλοι με πρόσωπα ζωγραφισμένα με   face painting από την ομάδα εκδηλώσεων «Kiko» χόρευαν και τραγουδούσαν. Οι χορηγοί μας προσέφεραν εδέσματα και λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες του πάρκου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ο μοναδικός δήμαρχος που βρέθηκε στα εγκαίνια – φιέστα, ήταν ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Έλειπαν οι δήμαρχοι Αλίμου και Γλυφάδας Κονδύλης και Παπανικολάου. Να υποθέσουμε ότι έχει διαρραγεί η σχέση των δημάρχων του αεροδρομίου, ή επρόκειτο για τυχαίο γεγονός;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.