“Hi-tech διαρρήκτης” είχε αδειάσει 15 διαμερίσματα, σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνελήφθη στις 27-4-2015 το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, ο συλληφθείς το τελευταίο πεντάμηνο διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από διαμερίσματα πολυκατοικιών στον Άγιο Δημήτριο και την Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, εντόπιζε οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφού παραβίαζε τις πόρτες εισόδου, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς επικολλούσε πίσω από τις θύρες των διαμερισμάτων που εισέρχονταν μία ηλεκτρονική συσκευή τηλεειδοποίησης, την οποία είχε ρυθμίσει κατάλληλα, ώστε να δέχεται κλήση-ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο, σε περίπτωση που κάποιος ένοικος επέστρεφε στην οικία του.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχει διαπράξει δεκαπέντε (15) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις παραπάνω περιοχές.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα (1) ζευγάρι γάντια, μία (1) φιάλη αντιψυκτικού υγρού, ένας (1) φακός, ένα (1) σπρέι πιπεριού, μία (1) συσκευή Bluetooth , μία (1) ηλεκτρονική συσκευή τηλεειδοποίησης και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.