Διασχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου




Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, διοργανώνει το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» (Οδός Μουτούση 1) στις 9.15 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ.

Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος δυο ομάδες από κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου μας. Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται από 15 μαθητές της Γ’  & Δ’ τάξης και η δεύτερη από 15 μαθητές της Ε’  & Στ’ τάξης.

Η διοργάνωση, εκτός του αθλητικού της χαρακτήρα, εστιάζει και στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας (bullying),  ένα τεράστιο πρόβλημα, που δυστυχώς ενδημεί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Μάλιστα, για το φαινόμενο bullying στα σχολεία, ειδική ψυχολόγος θα μεταφέρει στους μαθητές και στο κοινό, πολύτιμες συμβουλές αντιμετώπισης, πρόληψης και προστασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.