5ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού- Αργυρούπολης. 1000 και πλέον ποδηλατιστές καταγράφηκαν ότι συμμετείχαν στον γύρο της πόλης μας, σε μια εκδήλωση χαράς και ψυχαγωγίας, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εναλλακτικής μετακίνησης. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την βόλτα τους με ασφάλεια μέσα στους δρόμους, αφού μεγάλος αριθμός εθελοντών αλλά και ανθρώπων της τροχαίας Ελληνικού και των Α.Τ Αργυρούπολης και Ελληνικού βοήθησαν έτσι ώστε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε ατυχήματα. Άλλωστε ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο χορηγία του Mediterraneo Hospital ήταν σε ετοιμότητα να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, μαζί με την νοσηλεύτρια του Οργανισμού οι οποίοι ακολουθούσαν την ποδηλατοπορεία.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των ποδηλατιστών είχε οριστεί η Πλατεία Βάρναλη η οποία γέμισε κόσμο κάθε ηλικίας. Ποδηλατιστές του Π.Α.Σ  είχαν δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας έτσι ώστε όλοι μαζί να μετακινούνται σαν μια ομάδα χωρίς επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις, αφού άλλωστε  η ουσία του γύρου ήταν η ψυχαγωγία και η άθληση και όχι ο ανταγωνισμός.

Στις γραμματείες του γύρου που είχαν στηθεί από το πρωί υπήρχαν μπλουζάκια, καπέλα και μπαλόνια τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντας. Για τους μικρούς μας φίλους που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τον γύρο υπήρχε ειδική διαδρομή  επίδειξης δεξιοτεχνίας και ειδική κλήρωση δώρων μόνο για αυτούς.

Στον τερματισμό υπήρχαν εκπλήξεις για όλους αφού αυτοκίνητο αντίκα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης έδωσε παγωτά σε μικρούς και μεγάλους. Επίσης καραμέλες Λάβδας μοιράστηκαν σε όλους καθώς και μπάρες δημητριακών από την εταιρεία naturals.

Στο τέλος του γύρου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων όπως ποδηλάτων, αθλητικών ρολογιών,ταξιδιών,γευμάτων, Skateboards κ.α. χορηγία των: e-Biker,Vitex,Χρώματα Πολιτίδης, Bike me, Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Καλύβας,  Cosmote, Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης ,Dynos Cycle, La Pasteria, Pasta Macaroni, Greek islandStudios,Σκλαβενίτης, Λάβδας,Naturals,Κάβα Αγγελίδη, Κρεοπωλείο Ρούπας,Siempre,City Pizza, Napo,Tanweer.

Όλα είχαν προβλεφθεί μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια, με το προσωπικό του Ο.ΝΑ.Δ.Ε.Α.και του δήμου παρόν καθ’όλη την διάρκεια της ποδηλατοδρομίας.

Η μεγάλη  συμμετοχή των ποδηλατιστών μας καθιστά υπεύθυνους να συνεχίσουμε το έργο μας ως αθλητικός οργανισμός και να σας υποσχεθούμε ότι και του χρόνου θα είμαστε εκεί για εσάς.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.