Συγχαρητήρια…και εις ανώτερα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τους επιτυχόντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Βάρης Βούλας βουλιαγμένης την Κυριακή 5 Απριλίου, σε μια τιμητική βραδιά στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Ιωνία».

Οι μαθητές των δημοσίων σχολείων του Δήμου μας είχαν 90% επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η Δημοτική Αρχή τους επιβράβευσε με τιμητικό έπαινο και ένα συμβολικό δώρο.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, συνεχάρη τους μαθητές για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με επιμονή για την επίτευξη των στόχων τους.
Την εκδήλωση ομόρφυνε η διακεκριμένη χορωδία του 2ου Γυμνασίου (Λυκείου) Βούλας προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα συνοδεία μουσικών οργάνων.
Τις βραβεύσεις στους μαθητές έκαναν, εκτός από τον Δήμαρχο, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Βάσης, οι αντιδήμαρχοι, Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Νανά Κάραγιαν, Χρήστος Βαδάσης, και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδροι των σχολικών επιτροπών, Μίμα Νικηφοράκη και Δώρα Τριάντη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Ψαλίδας, Βασίλης Παπαμιχαήλ, Σπύρος Βαλάτας και Μαρία Σίνα οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, Μαίρη Κανέλλου (Βάρη) και Άννα Λεντή (Βουλιαγμένη), τα μέλη των σχολικών επιτροπών, Γιώτα Μπόλτση και Μαρία Σταματέλλου και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Βουλιαγμένης, κ. Λυκιαρδοπούλου.
Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.