Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούνται τα one night stands αντί των μόνιμων σχέσεων;




Το BlindChat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει μια έρευνα για να διαπιστώσει τις προτιμήσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων στις σχέσεις: Πόσο θα ήθελαν να διαρκούν οι σχέσεις τους; Προτιμούν μόνιμες και μακροχρόνιες σχέσεις ή τείνουν προς τις σχέσεις της μίας βραδιάς, τα λεγόμενα one night stands;

 Το site λοιπόν δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο για τους χρήστες του θέτοντας την ερώτηση: «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;». Οι επιλογές για απάντηση ήταν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» ή «Για πάντα».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν δείχνουν ότι στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο οι γυναίκες δεν πιστεύουν πάρα πολύ στους αιώνιους έρωτες με τα ποσοστά των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να κρατήσει για πάντα να είναι κάτω από 1%! Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επαρχία είναι 29.11% οπότε καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι αυτή η διαφορά. Από την άλλη στην Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και την Αττική το ποσοστό των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να είναι και παντοτινή είναι πάνω από 30% (Κρήτης: 37.84%, Κ. Μακεδονία: 30.10%, Αττική: 30.53%).

Όσο για τους άντρες; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.