Μία μοναδική συναυλία από την καλλιτεχνική ομάδα νέων της Σαγκάης (VIDEO)




Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015, και ώρα 17:00, σε μια μοναδική συναυλία από την Καλλιτεχνική ομάδα νέων της Σαγκάης στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

Η Μουσική Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων της Σαγκάης αποτελείται από την Χορωδία Νέων και την Φιλαρμονική Νέων και είναι μία πολλά υποσχόμενη μουσική ομάδα νέων της Σαγκάης. Το Art Troupe είναι ένα μουσικός θίασος με μεγάλη αναγνώριση στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Οι νέοι μαθητές είναι γνωστοί στο κοινό τους για την υψηλού επιπέδου επαγγελματική τους  κατάρτιση και την συμμετοχή  τους σε ποικιλία συναυλιών, ανταλλαγή παραστάσεων και διαγωνισμούς.

Πρόσφατα, το Art  Troupe οργάνωσε τις συναυλίες «Περιπλάνηση – να ακούσετε τον ήχο της Γης», «Ταξίδι της Ελπίδας”, “Η σύλληψη ενός Falling Star” και  συμμετείχε στην Πρωτοχρονιάτικη Φοιτητή  συναυλία της Σαγκάης με το “Τραγούδι της Νεολαίας”. Τον Αύγουστο 2013 σε Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών στη Ρωσία, η Χορωδία Νέων κέρδισε το χρυσό βραβείο της κατηγορίας λαϊκό τραγούδι με το «Τραγουδώντας στον Κόσμο», μεγάλη τιμή για τη Σαγκάη. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων  κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Τέχνης Σαγκάης με μουσικά όργανα.

Το 2014, η Μουσική Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων της Σαγκάης πήγε στη Φινλανδία και την Ισλανδία για να συμμετέχει σε δραστηριότητες ανταλλαγής και κέρδισε μεγάλα εγκωμιαστικά  σχόλια από την πόλη της και στο εξωτερικό.

Το Art Troupe έχει γίνει «Επώνυμη Πολιτιστική Ομάδα της Σαγκάης» για  να εκπροσωπεί τα επιτεύγματα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης της Σαγκάης και της εικόνας της σύγχρονης νεολαίας της πόλης.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας
Είσοδος Ελεύθερη

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.