Ειρηνοδρομία 2015 – 17 Μαΐου




Ειρηνοδρομία 2015

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου και με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο “Ειρηνοδρομία 2015

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγώνες 5Χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5Χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνες ΑμεΑ. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το πρόγραμμα του Υπουργείου παιδείας και του ΣΕΓΑΣ «Kids’ Athletics».

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55). Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης, καθώς και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή της Ειρήνης και του Αθλητισμού, θα γίνουν στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Η διαδρομή των 5Χλμ. περιλαμβάνει: Εκκίνηση, Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Δημαρχείου (οδός Λυσάνδρου). Διαδρομή (Προς Μετρό), αναστροφή δεξιά στο ύψος της οδού Θάλειας), οδός Παπάγου έως Πλατεία Βελουχιώτη, Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου (αναστροφή προς Δημαρχείο) διαδρομή μέσα από την Αγορά, Τερματισμός. 

Η διαδρομή των 2,5Χλμ. έχει την ίδια εκκίνηση και τερματισμό και μικρότερη διαδρομή στους βασικούς παραπάνω αναφερόμενους δρόμους.

Πρόθεση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, είναι μια μεγάλη και μαζική διοργάνωση με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 10:00 στις 17/05/15

Παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος των αγώνων και με ώρα έναρξης 11:30 θα διοργανωθεί από τον ΣΕΓΑΣκαι τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας μπροστά από το Δημαρχείο το πρόγραμμα «KidsAthletics».

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την συνημμένη προκήρυξη των αγώνων και επικοινωνήστε με τον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ)

Του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής Τηλ: 210 9760505, Fax: 210 9765147, Emailopap@dad.gr

Σύντομα ακόμα περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης:www.eirinodromia.gr


Συνημμένα αρχεία:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.