Άρης Βούλας – θρίαμβος στο πινγκ πονγκ




Στα ομαδικά αγωνίσματα τα κορίτσια του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 (Φίσερ, Τέρπου, Πεχλιβανίδη & Σπυροπούλου) αποτελούσαν το πρώτο φαβορί των αγώνων, πράγμα το επιβεβαίωσαν & στην πράξη. Για να φτάσουν στον τελικό, τα κορίτσια του ΑΡΗ κέρδισαν με 3-1 τον Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ και τους ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ και με 3-2 ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Στον ημιτελικό ο ΑΡΗΣ απέκλεισε τον ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ με 3-0 και στον τελικό τον Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ με 3-1. Έτσι τα κορίτσια του ΑΡΗ επιβεβαίωσαν στο ακέραιο τα προγνωστικά & με την συνολική τους εμφάνιση έδειξαν ότι δεν θα μπορούσαν να συναντήσουν μεγάλη αντίσταση.

Στον τελικό χρειάστηκαν 1 ώρα και 15 λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση των ΧΑΝΙΩΝ και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων είναι το 3ο κατά σειρά που έρχεται στη Βούλα.

Η ομάδα παίδων του Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σγουρόπουλος, Παμβουξόγλου, Στεφανίδης) αν και αυτή αποτελούσε το 1ο φαβορί του πρωταθλήματος, εν τούτοις περιορίστηκε στην Τρίτη θέση, αφού στον ημιτελικό αγώνα έχασε με 3-2 από τον ΠΑΡΔΕΙΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Η ατυχία της ομάδας φάνηκε στον αγώνα αυτόν, όταν το σκορ για τις δύο ομάδες ήταν 2-2 και παιζόταν το τελευταίο παιχνίδι για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πήγαινε στον τελικό. Το τελευταίο αυτό παιχνίδι ήταν το διπλό και από την ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ έπαιζαν οι αθλητές Στεφανίδης και Παμβουξόγλου. Προαγόντουσαν με 2-1 σετ και είχαν 4 φορές ματς μπολ αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα και τελικά έχασαν τον αγώνα με 3-2. Για να φτάσει στον ημιτελικό η ομάδα παίδων κέρδισε με 3-1 τον ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΑΤΡΩΝ, τη ΒΕΡΟΙΑ και την ΚΑΒΑΛΑ.

Στο ατομικό Παίδων ο ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας με 3-0 όλους τους αντιπάλους του. Στην τελευταία του χρονιά στο πρωτάθλημα παίδων επιβεβαίωσε την καταφανή του ανωτερότητα στο εσωτερικό και πλέον θα κυνηγήσει υψηλούς στόχους στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Άλλωστε βρίσκεται στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης παίδων (Νο. 7 Ευρώπης).

Στο ατομικό Κορασίδων, στον τελικό έφτασαν οι δύο αθλήτριες του Α.Ο. ΑΡΗ 2006. Η Τέρπου στην τελευταία της χρονιά στην ηλικιακή αυτή κατηγορία, επικράτησε με 3-2 της Φίσερ, η οποία είχε κατακτήσει την πρωτιά στο περσινό πρωτάθλημα και βέβαια θα αγωνίζεται στις κορασίδες και την επόμενη χρονιά.

Στο διπλό κορασίδων η Φίσερ με την Τέρπου κατέκτησαν τον Πανελλήνιο τίτλο, ενώ αντίστοιχα στο διπλό παίδων ο Σγουρόπουλος με συμπαίκτη τον Βλαχάκη του Α.Ο. ΚΑΡΕΑ αναδείχθηκαν επίσης πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Τελικός απολογισμός για τους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο σωματίων της Βούλας είναι:

  1. 1η Θέση στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Κορασίδων (Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006)
  2. 3η Θέση στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων (Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ)
  3. 1η& 2η Θέση στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Κορασίδων (Τέρπου και Φίσερ)
  4. 1η Θέση στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων (Σγουρόπουλος)
  5. 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διπλών Κορασίδων (Φισερ/Τέρπου)
  6. 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διπλών Παίδων (Σγουρόπουλος/Βλαχάκης)

Ο προπονητής της ομάδας Κωστόπουλος Κωνσταντίνος με τους βοηθούς του Τσαχάκη Μιχάλη, Τσαχάκη Φρόσω, Λιλή Γιώργο και ΜάρτοΘοδωρη καταχειροκροτήθηκαν μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις μεγάλες αυτές επιτυχίες, από τους πάρα πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.