Πρεμιέρα με πολύ γέλιο για το “αταίριαστο ζευγάρι” του Νήλ Σάϊμον




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης  με το θεατρικό έργο – κωμωδία του Νήλ Σάϊμον, «Το αταίριαστο ζευγάρι».

Την Παρασκευή, 27/2/2015, έγινε η πρεμιέρα της παράστασης, στο Δημοτικό Θέατρο, παρουσία της Δημοτικής Αρχής.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο. Η αίθουσα, την Παρασκευή ,το Σάββατο και την Κυριακή, φιλοξένησε 700 και πλέον άτομα, μικρούς και μεγάλους, που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές. Το ζεστό και πηγαίο χειροκρότημα, ας μην ξεχνάμε ότι είναι η ανταμοιβή της θεατρικής ομάδας.

Για μια ακόμα φορά, μια παράσταση  άκρως επαγγελματική .

Οι  ερμηνείες  των ηθοποιών της ομάδας ήταν προσεγμένες, η  σκηνοθεσία του Μιχάλη Μαραγκού, δημιουργική, τα  σκηνικά του Μανώλη Περράκη,  με τρόπο έξυπνο, μας παρέπεμπαν σε μιαν άλλη εποχή, ο  φωτισμός του Νίκου Μαραγκού, ατμοσφαιρικός.

Η παράσταση προξενεί γέλιο, αλλά και προβληματισμό. Το παιχνίδι των ανθρώπινων χαρακτήρων, όπως παρουσιάζεται, έχει να μας διδάξει πολλά. Μέσα από το έργο ενδέχεται να αναγνωρίσουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας ή και των δικών μας ανθρώπων.

Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν  αναμνηστικά βιβλία στους συντελεστές, χορηγία βιβλιοπωλείων της πόλης μας.

Πολλά συγχαρητήρια  στους συντελεστές της παράστασης  που απέδειξαν πως ο ερασιτέχνης ηθοποιός  μπορεί να υπηρετήσει το θέατρο άκρως επαγγελματικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.