Oι “Ορίζοντες” φύτεψαν 50 πεύκα, στην Ηλιούπολη




Με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από τα εγκαίνια του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στις 10:30, φύτευση 50 πεύκων στην πλατεία μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη δράση αυτή συμμετείχαν μία ομάδα εκπαιδευομένων, γονέων και προσωπικού από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και η Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης.

Στη δεντοφύτευση συμμετείχαν ενεργά με ενδιαφέρον και αγάπη ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Ηλιούπολης κ. Καλαρρύτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Σεφτελής και ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης κ. Παπαδόπουλος.

Πολύτιμη επίσης στην όλη διαδικασία ήταν η βοήθεια του κ. Κυργιόπουλου από τον ΣΠΑΥ και του κ. Αναγνώστου από την Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης και από εθελοντές κατοίκους της Ηλιούπολης.

Ο κ. Καλαρρύτης μίλησε στην κάμερα του εργαστηρίου των Η/Υ του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» και μεταξύ άλλων τόνισε «Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δεντροφύτευση με την συμμετοχή του ΣΠΑΥ και του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», γιατί το σκεπτικό της εκδήλωσης είναι ότι τα παιδιά αυτά, μέσα από τα όποια προβλήματά τους δεν παύουν να είναι και ενεργοί πολίτες».

keepea orizontes

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.