Μετά από 25 χρόνια τελέστηκε Ακολουθία Χαιρετισμών, στο βυζαντινό εκκλησάκι, στο κτήμα Τραχώνων




Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η δεύτερη Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου στο Βυζαντινό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα των Τραχώνων στον Άλιμο. Τελευταία Ακολουθία Χαιρετισμών έγινε στον Ναό πριν από 25 χρόνια!!!

Το μοναδικό περιβάλλον, το φυσικό κάλος και οι ψαλμωδίες των ιερέων και ψαλτών συνέβαλαν σε μια κατανυκτική και μοναστηριακή ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά οφείλονται στην καλή διάθεση που έχει επιδείξει ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κτήματος που είναι η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Η ελληνική εταιρεία Σκλαβενίτης από την πρώτη στιγμή που αγόρασε την εταιρεία ΜΑΚΡΟ μας διεμήνυσε ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία σχετικά με τον ναό. Σήμερα, ανάμεσα στο πλήθος, εκκλησιάστηκαν και ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Η παρουσία τους ήταν σεμνή και διακριτική, όπως έτσι είναι και η διοίκηση της εταιρείας.

Μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα ο περιορισμός των 150 ατόμων που θα εισέρχονται στον Ναό, όπως γινόταν επί ΜΑΚΡΟ και θα διευκολύνουν πλέον την πρόσβαση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο κτήμα.

Όταν μια εταιρεία, όπως ο Σκλαβενίτης, είναι αληθινά φιλική και έχει ανθρώπινο πρόσωπο τότε αυτό θα έχει θετικές συνέπειες στην τοπική κοινωνία. Τέτοιες εταιρείες οφείλουμε να στηρίζουμε !!

isodiatrachones.blogspot.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.