Εκατοντάδες κόσμου έτρεξαν στους δρόμους της Γλυφάδας
Περισσότεροι από 1000 δρομείς, όλων των ηλικιών, έτρεξαν στον αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων στη Γλυφάδα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής. Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους και με τη Feel Good Sports Club, ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνει και προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς τμήμα των εσόδων προσφέρθηκε στον οργανισμό.

Ανάμεσα στους δρομείς ήταν η Μαρία Πολύζου, κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ στο μαραθώνιο, η Εύη Μωραϊτίδου, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, η Κλέλια Πανταζή, ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ, η Άννυ Πανταζή, επίσης ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ και η Γεωργία Ελληνάκη, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης.

«Η δημοτική μας αρχή στηρίζει την άθληση, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μετά το τέλος του αγώνα δρόμου. «Είναι μεγάλη μας χαρά που είδαμε εκατοντάδες πολίτες και παιδιά να τρέχουν σήμερα στους δρόμους της Γλυφάδας, σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Ολυμπιονίκες που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X