Δημητρίου: “Υπάρχουν ακόμα ελπίδες”




Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον τεχνικό του Αλίμου, Πέτρο Δημητρίου, μετά την νίκη 2-0 της ομάδας του απέναντι στον Φωστήρα.

Ο έμπειρος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με τον «φονέα», εστίασε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως μαθηματικά δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα.

«Αυτή τη στιγμή μαθηματικά έχουμε ελπίδες για τη συμμετοχή μας στα play out και είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε το θαύμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ματς χάσαμε από την ΑΕΚ με γκολ στο 93ο λεπτό και ενώ παίζαμε με δέκα παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα. Αυτό που πληρώνουμε εμείς τώρα είναι οι δύο βαθμοί που χάσαμε από τον Πανηλειακό και όλες οι άλλες ομάδες πήραν από έξι στα δύο παιχνίδια τους που δεν έγιναν. Θα πάμε τώρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Δημητρίου.

Ενώ για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» είπε: «Για το ματς με τον Φωστήρα κάναμε το πρώτο βήμα για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας. Πήραμε τη νίκη με 2-0 και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, αφού χάσαμε ευκαιρίες και είχαμε και δοκάρι. Για τον Φωστήρα θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα και να διεκδικήσει πάλι την επιστροφή του στην Football League. Οι μεγάλες ομάδες καταφέρνουν να αναγεννηθούν, αφού έχουν την φανέλα και την ιστορία».

onsports.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.