Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας έξω από σχολείο του Ελληνικού;




‎Tην είδηση ανέβασε στη σελίδα της ομάδας γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, στο facebook, μέλος του συλλόγου. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η μαθήτρια κρύφτηκε σε ένα μίνι μάρκετ και γλύτωσε.

Προσοχή όλοι οι γονείς στα παιδιά. Χθες το πρωί στην περιοχή του Ελληνικού προσπάθησαν να αρπάξουν μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Την κυνήγησαν και το παιδί μπήκε σε ένα μίνι μάρκετ. Ηταν ένα βανάκι χρώματος ασημί. Προωθήστε το να ενημερωθούν όλοι.

Σε ερώτηση του διαχειριστή της ομάδας Ioannis Polychronakis προς την Tzeni Grafopoulou, για το αν υπάρχουν στοιχεία για την απόπειρα απαγωγής, η Tzeni Grafopoulou, απάντησε:

  • Tzeni Grafopoulou Ακριβώς κυριε Γιάννη πολύ σωστά το θέσατε το θέμα. Πολλες φορές έχουν αναρτηθεί παρόμοιες ανακοινώσεις και δεν τις εχω προώθηση ποτέ γιατί δρν γνωρίζω την εγκυρότητα τους. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το έχω προωθήσει απο καποιον άλλο. Το εγραψα γιατι συνέβη σε παιδί οικογενειακών φίλων. Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία. Θεώρησα λοιπόν απο τη στιγμή που είναι ένα πραγματικό γεγονός να ενημερωθούν οι γονείς του σχολείου μας γιατί όπως θα γνωρίζετε υπάρχουν κάποια παιδιά που πηγαίνουν μόνα τους σχολείο.
  • Ioannis Polychronakis Τζένη καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο ερώτημα. Εφόσον πρόκειται λοιπόν για έγκυρη και διασταυρωμένη είδηση, παραμένει η ανάρτηση κανονικά, προς ενημέρωση των γονιών. Ξέρουμε περίπου την περιοχή που συνέβη το περιστατικό, και αν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της αστυνομίας ή κάποιο ΜΜΕ;
  • Tzeni Grafopoulou Συνέβη στην περιοχή του ελληνικού και συγκεκριμένα στην Ιασωνίδου. Ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της αστυνομίας.

Ελληνική Αστυνομία:”δεν έχουμε απαγωγές στα νότια προάστια”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων σχετικά με απαγωγές παιδιών στα νότια προάστια της Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας έξω από σχολείο του Ελληνικού;

  • 17/03/2015 at 12:25 μμ
    Permalink

    Παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί στην Τερψιθέα στο ύψος της Ήβης , πάλι με βανάκι του ίδιου χρώματος πριν 4-5 χρόνια . Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια μου . Καθώς περίμενα τη φίλη μου για να πάμε στο φροντιστήριο, το κινούμενο όχημα την ακολουθούσε από πίσω με πολύ χαμηλή ταχύτητα , σχεδόν δίπλα της , όταν αρχίσαμε και οι δύο μας να ανησυχούμε , της έκανα νόημα και αρχίσαμε να τρέχουμε . Τότε το βανάκι ανέβασε ταχύτητα και ήρθε και σταμάτησε κάθετα μπροστά μας . Εμείς , με τον φόβο να μην ανοίξουν καμιά πόρτα και να μας βάλουν μέσα , φύγαμε από άλλο δρόμο και καταφέραμε να φτάσουμε στο σπίτι μου , χωρίς να μας εντοπίσει .

    Τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν καθημερινώς και μάλιστα έξω από τα σπίτια μας !!! Η ανησυχία θα πρέπει να είναι καθημερινή και όχι μόνο όταν παρουσιάζονται και διαδίδονται τέτοια περιστατικά !!! Οι γονείς θα πρέπει να είναι πάντοτε προσεκτικοί και να παρακολουθούν τα παιδιά τους… Όσον αφορά στην δράση της αστυνομίας , καλό θα ήταν να υπάρχει πιο προσεκτική και τακτική επιτήρηση έτσι , ώστε να τους περιορίσει και να τους “τρίξει τα δόντια” . Όχι μόνο όταν το κακό έχει ήδη γίνει….

    Απαντήστε
  • 17/03/2015 at 3:23 μμ
    Permalink

    Τι δουλεια εχει το ελληνικό με την γλυφαδα, η ανάρτηση γράφει οτι η μαθήτρια ειναι απο το 11 σχολειο γλυφαδας. Τα Περιςτατικα που αναφέρετε εναι σοβαρά κ πρεπει να καταγγέλονται στην αστυνομία , οχι με post στο διαδίκτυο σκορπώντας πανικό σε μικρούς κ μεγάλους.

    Απαντήστε
    • 18/03/2015 at 3:56 μμ
      Permalink

      γιατι ρε μεγαλε πρεπει να εχει κ στανταρ περιοχες που κλεβει παιδια ;; μηπως να μας πει κ που θα χτυπησει ξανα ? ελεος

      Απαντήστε
  • 18/03/2015 at 11:42 πμ
    Permalink

    Από ΓΑΔΑ ανακοινώνεται ότι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων σχετικά με απαγωγές παιδιών στα νότια προάστια της Αττικής.
    Να προσέχουμε τι διαβάζουμε, μην διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις για να παίρνουν κλίκ κάτι χαζοsites……

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.