Αλλάζουν τα φώτα για οικονομία




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μία σημαντική δράση εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας προχωρά η δημοτική αρχή Γλυφάδας. Πρόκειται για την αντικατάσταση παλαιών και ενεργοβόρων φωτιστικών σε κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες της πόλης, με φωτιστικά νέας τεχνολογίας, που διαθέτουν λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Με την αξιοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ», μέχρι το τέλος Απριλίου, συνολικά 1120 φωτιστικά και λαμπτήρες θα έχουν τοποθετηθεί, διασφαλίζοντας τον καλύτερο και ταυτόχρονα πιο οικονομικό φωτισμό της πόλης.
Μέσω των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στα υφιστάμενα κύρια δίκτυα δημοτικού φωτισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να ανέλθει ακόμα και σε 60%, εξασφαλίζοντας τη βελτιωμένη ποιότητα φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων, την οικονομική αποδοτικότητα προς όφελος του Δήμου και τη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
«Νοικοκυρεύουμε το Δήμο μας, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες με πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο στους δημότες», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Αυτές τις ημέρες αλλάζουμε τα παλιά φωτιστικά, βάφουμε τις κολώνες και σύντομα θα προχωρήσουμε και με άλλες αντίστοιχες ενέργειες».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.