Το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών στη Γλυφάδα




 

Συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, όπου διεξήχθη και η κλήρωση των αγώνων. Η κορυφαία αυτή διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» στις 13 και 15 Μαρτίου. Στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με μεγάλη επιτυχία, το φάιναλ φορ του League Cup του βόλεϊ ανδρών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όλους πολίτες να έρθουν στο κλειστό γήπεδο με τις οικογένειές τους και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του φάιναλ φορ. «Είναι χαρά και τιμή μας να φιλοξενούμε αυτή τη διοργάνωση σε ένα γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών, το οποίο διαρκώς προσπαθούμε να βελτιώσουμε», είπε ο κ. Παπανικολάου. «Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για μια επιτυχημένη διοργάνωση», συμπλήρωσε.

«Έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενούμε στην πόλη μας μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ», τόνισε ο Περικλής Δορκοφίκης, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης, δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία της διοργάνωσης, την οποία χαρακτήρισε «από τους μεγαλύτερους θεσμούς της Ομοσπονδίας».

«Η τοπική αυτοδιοίκηση και ο αθλητισμός πρέπει να είναι σε άμεση αλληλεξάρτηση», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής), Δημήτρης Μπασούρης. «Δήμαρχοι όπως ο κ. Παπανικολάου στηρίζουν τον αθλητισμό», υπογράμμισε.

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, το Ελληνικό, ο Πρωτέας Βούλας και η Τερψιθέα Γλυφάδας είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το κύπελλο Ελλάδας. Η κλήρωση ανέδειξε τα ζευγάρια των ημιτελικών της 13ης Μαρτίου: Ελληνικό – Πρωτέας Βούλας και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Τερψιθέα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.