Το έσκασε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο Άγιο Κοσμά – Νεκρός ένας αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών (EIKONEΣ)




Παράξενη τροπή παίρνει η υπόθεση του πρωινού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός αστυνομικού καθώς ο 35χρονος φερόμενος ως υπεύθυνος του τροχαίου αναζητείται από την αστυνομία.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Παρασκευής στη Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος της διασταύρωσης του Αγίου Κοσμά όταν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το ένα αυτοκίνητο κινούταν με υπερβολική ταχύτητα και έπεσε πίσω από το άλλο.

Το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει την ζωή του ένας 49χρονος αστυνομικός ο οποίος γυρνούσε από βραδινή βάρδια ενώ ο 35χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωματώδης οδηγός καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ημιαναίσθητος και έδειχνε πως πονάει, όμως όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο, ο τραυματίας σηκώθηκε, άνοιξε γρήγορα την πόρτα και εξαφανίστηκε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πληρώματος του ασθενοφόρου.

Ο άτυχος αστυνομικός πατέρας δύο παιδιών και μόνιμος κάτοικος νοτίων προαστίων, μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά του, καθώς φορούσε την στολή του και επέστρεφε σπίτι του.

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του δεύτερου οδηγού, που φαίνεται και υπεύθυνος για το τροχαίο δυστύχημα.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.