Tα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Γλυφάδας




Ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου (Φεβρουάριος-Ιούνιος) στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Γλυφάδας. Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου 2015 το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Γλυφάδας προτίθεται να υλοποιήσει, με βάση τη ζήτηση που παρουσιάζεται από τους δημότες της πόλης, τμήματα μάθησης στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  •     Ποιότητα ζωής – περιβάλλον (Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων)
  •     Νέες τεχνολογίες (Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο)
  •     Γλώσσα και επικοινωνία (Αγγλικά για το χώρο εργασίας Α2-Β1, Αγγλικά για τον τουρισμό Α2, Γερμανικά για τον τουρισμό Α1-Α2, Ιταλικά για τον τουρισμό Α1-Α2, Ισπανικά για τον τουρισμό Α1-Α2)
  •     Πολιτισμός και τέχνη (Ιστορία της τέχνης)
  •     Οικονομία-επιχειρηματικότητα
  •     Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις

Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας (Ιλίου 17 και Αγαμέμνονος). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο τμήμα Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας (Παλιό Δημαρχείο, Διαδόχου Παύλου & Σάκη Καράγιωργα 2), γραφείο Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, Τρίτη-Πέμπτη, 11 π.μ.-2 μ.μ., πληροφορίες τηλέφωνο 213-2025297, e-mail στο [email protected].

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στα προγράμματα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.