Στη μνήμη του Μανόλη Κουντζάκη
Έφυγε από κοντά μας για το «στερνό του ταξίδι», στις 14/2/15, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, ένας αγαπημένος μας φίλος και πολύτιμος συνεργάτης, ο Μανόλης Κουντζάκης. Για το χαμό του πενθούμε όλοι μας στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του και της εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας.

Ο Μανόλης ήταν ένας τίμιος και καλός άνθρωπος, που βάδισε τη ζωή του με το κεφάλι ψηλά, προσφέροντας στην κοινωνία απλόχερα και με ανιδιοτέλεια. Ήταν ο ορισμός της εθελοντικής προσφοράς, με τεράστια συνεισφορά επι δεκαετίες. Τον γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια περίπου, στους Συλλόγους Γονέων και την Ένωση Γονέων Γλυφάδας να πρωτοστατεί ακούραστα. Δεν λειτουργούσε μόνο ως εκπρόσωπος των γονέων, ως αγωνιστής και μπροστάρης στις διεκδικήσεις, προσέφερε και προσωπική εργασία. Στα σχολεία που φοίτησαν τα παιδιά του έχει αφήσει πίσω του βιβλιοθήκες, ντουλάπια και άλλες κατασκευές. Ακούραστη ήταν η δουλειά του κάθε χρόνο για το Πανόραμα Παραδοσιακών Χορών και το Μαθητικό Αποκριάτικο Καρναβάλι.

Ιδρυτικό μέλος το 2004 των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, επι πολλά χρόνια μέλος του Συντονιστικού τους Συμβουλίου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογικές μάχες, έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεών του για το καλό της πόλης. Συνεσταλμένος, πάντα παρών στις δράσεις (καθαρισμός παραλίας, δενδροφυτεύσεις κλπ) και μέλος της Ομάδας εργασίας για το Περιβάλλον, με ξεχωριστό μεράκι για την καθαριότητα. Πλούσια επίσης και η προσωπική του εργασία με την κατασκευή των εκλογικών περιπτέρων και πολλές κατασκευές στα γραφεία και τα εκλογικά κέντρα.

Ο Μανόλης είχε μια όμορφη οικογένεια, που δημιούργησε μαζί με τη σύζυγό του Φώφη και για την οποία ήταν περήφανος. Εργαζόμενοι σκληρά και οι δύο, απέκτησαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν δύο κόρες, τη Βαρβάρα και τη Στελλίνα, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να τις δει να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μεγάλο πόνο τους θα απαλύνει η αγάπη του κόσμου για το σύζυγο και πατέρα τους, τα καλά λόγια που λένε όλοι, τα τόσα σημάδια και έργα που άφησε πίσω του κάνοντας το καθήκον του.

Εμείς στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ αποχαιρετούμε με μεγάλο πόνο το φίλο και συνεργάτη Μανόλη, δηλώνοντας ότι ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Καλό σου ταξίδι Μανόλη, ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

Με εκτίμηση

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.