“Σταματήστε επιτέλους τη μικροπολιτική σε βάρος και των εργαζόμενων του Δήμου”




(Βασιλεία Φουσκίδου – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Οικολογίας Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Σε ιστοσελίδα προσκείμενη στην παράταξη του πρ. δημάρχου, αναφέρθηκε ότι οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ωδείο και στα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου παραμένουν ακόμη απλήρωτοι.

Σκόπιμα αγνοείται, ότι με προσωπικές συνεχείς παρεμβάσεις της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Οικολογίας, κας Βασιλείας Φουσκίδου, εξασφαλίσθηκαν, τόσο η υπογραφή, όσο και η παραλαβή στις 4-12-2014 όλων – σε αντίθεση με το παρελθόν – των συμβάσεων  των δεκαέξι εργαζόμενων στα ανωτέρω τμήματα.

Οι συμβάσεις αυτές, όπως είναι γνωστό, υπογράφθηκαν από τους εργαζόμενους στις 29-12-2014.

Τίποτα από αυτά τα πραγματικά γεγονότα δεν αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα, ενώ επίσης παραλείπεται σκόπιμα το γεγονός της μεσολάβησης των εορτών και στη συνέχεια των εθνικών εκλογών, που απασχόλησαν όλες σχεδόν τις υπηρεσίες του δήμου.

Τον Ιανουάριο 2015, έγινε το άνοιγμα της νέας χρήσης και η αναγκαία μεταφορά σε αυτήν της παλιάς – όπως συμβαίνει πάντα – και, έτσι, από 8-2-2015 οι εργαζόμενοι αυτοί ειδοποιήθηκαν προκειμένου να έρθουν να τιμολογήσουν για να πληρωθούν.

Σταματήστε, λοιπόν,τη μικροπολιτική, ειδικά σε βάρος των εργαζόμενων του δήμου και βοηθείστε στην αντιμετώπιση  των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων της καθημερινότητας και του πολίτη, που δεν ανήκουν αποκλειστικά στη σημερινή διοίκηση.

Τέλος, πρέπει να τονισθεί, ότι το ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους, τους δημότες και τα παιδιά, δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα κανενός και μάλιστα πρόσφορο για στείρα εκμετάλλευση.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.