Προσφορά στο Παιδικό Χωριό SOS




Τρόφιμα, παιχνίδια, είδη ρουχισμού, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία προμηθεύτηκαν μετά από συνεννόηση με τους διοικούντες του «Παιδικού Χωριού SOS», παραδόθηκαν από τους διοργανωτές του αγώνα «Run the Lake» στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ), ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής, «Ευκλής», και η Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. είχαν δεσμευτεί ότι μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό.

Παραδόθηκαν σήμερα τα υλικά που αγοράστηκαν με τις εισπράξεις του αγώνα. Εκτός όμως από τα είδη που παραδόθηκαν σήμερα, μετά από αίτημα του Παιδικού Χωριού, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του, αγοράστηκε και αντλία νερού και πλυντήρια. Τα υπόλοιπα χρήματα από τις εισπράξεις του αγώνα θα διατεθούν στον Κοινωνικό Ξενώνα της Βουλιαγμένης.
Παρόντες στην παράδοση ήταν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Αγαλιώτης και ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Γεωργουλόπουλος. Από τον σύλλογο «Ευκλή» παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Παύλος Λέκκας και από τη Λίμνη Βουλιαγμένης ο Γενικός Διευθυντής Νικόλας Παπαζήσης, και η Σοφία Αθανασιάδου.

Από τα «Παιδικά Χωριά SOS», παρόντες ήταν ο κ. Αναστάσιος Βρεττός, Πρόεδρος του Δ.Σ. των παιδικών χωριών SOS και ο κ. Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης, κ. Πέτρος Παπαδάκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.