“Πληρώσαμε έργα που δεν έγιναν ποτέ”




(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΧΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ κ.ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ κ.ΒΑΣΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΙΝΤΕΡΗ)

Αξιότιμοι κύριοι,

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα διοίκηση τόσο του Δήμου όσο και του Αθλητικού Οργανισμού, ήρθε αντιμέτωπη με προβλήματα και εκκρεμότητες της απερχόμενης διοίκησης.

Μεταξύ όλων των άλλων, με βάσει την με αρ.πρωτ 1140/22-11-2013 απόφαση και ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του κ.Κορτζίδη (τότε προέδρου ΟΝΑΔΕΑ) και της εταιρείας TERRAIN ΕΠΕ είχε ανατεθεί στην τελευταία, η εκτέλεση προμήθειας υλικών για επισκευή και επιδιόρθωση των γηπέδων 11χ11 Α’ Αργυρούπολης και Ελληνικού, συνολικού κόστους 14.977,86 €.

Η δαπάνη αυτή εξοφλήθη από τον ΟΝΑΔΕΑ χωρίς ωστόσο να γίνουν ποτέ οι αντίστοιχες εργασίες. Τόσο στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προς τα σωματεία ο κ.Βάσσιος όσο και ο κ.Κορτζίδης σε συμβούλιο του ΟΝΑΔΕΑ που παραβρέθηκε, σημείωσαν πως τα έργα αυτά έχουν «δρομολογηθεί» από την προηγούμενη διοίκηση, και δεν έχουν πραγματοποιηθεί για διάφορους λόγους.

Παρ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα, ουδεμία εργασία έχει πραγματοποιηθεί και η περίοδος χάριτος που θελήσαμε να δώσουμε δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Δια της παρούσης ζητούμε από τον κ.Κορτζίδη και τον κ.Βάσσιο να προβούν εντός μηνός, στις απαραίτητες ενέργειες με την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εξοφλημένες εργασίες, ειδάλλως ο ΟΝΑΔΕΑ θα κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση για την αποζημίωση του Αθλητικού Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ

Καλιντέρης Γιώργος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.