Νάντια Βαλαβάνη:”στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει το Ελληνικό στους πολίτες”




(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Μεγάλη χαρά και συγκίνηση στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης, την Κυριακή το απόγευμα. Πολύς κόσμος, συγκινημένος που θα συναντά ξανά την παράταξη στο νέο της στέκι ήρθε να ευχηθεί “καλή αρχή”.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαγεωργίου από την παράταξη “Ξανά η Πόλη Μπροστά” και ο Νάσος Σπυρόπουλος επικεφαλής της παράταξης “Ελληνικό – Αργυρούπολη Πρώτη Πόλη”.
Στην ομιλία του ο Χρήστος Κορτζίδης ανάφερε ότι τώρα πια η παράταξη έχει στο Ελληνικό ένα χώρο στον οποίο μπορεί να πραγματοποιεί εκδηλώσεις και τις εσωτερικές της λειτουργίες και σύντομα θα βρει γραφεία και στην Αργυρούπολη. Αναφέρθηκε στην θετική πορεία ανασυγκρότησης της παράταξης η οποία εκδίδει πλέον και εφημερίδα δίμηνη στην αρχή και στη συνέχεια μηνιαία και τόνισε τη σημασία που έχει η οικονομική υποστήριξη του κόσμου για να συνεχίσει η θετική δράση.

Ο Χρήστος Κορτζίδης αναφέρθηκε στις νέες δυνατότητες που δημιουργεί το εκλογικό αποτέλεσμα για να γίνουν πραγματικότητα οι αγώνες για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου στο πρώην αεροδρόμιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά “μέχρι τώρα είχαμε απέναντί μας εχθρικές έως αδιάφορες κυβερνήσεις, σήμερα νιώθουμε αισιόδοξοι ότι ο χώρος που η προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει μπορεί να γλιτώσει και εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτό, και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε”.

“Σκοπός μας είναι να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά” είπε η Νάντια Βαλαβάνη στον χαιρετισμό της και συμπλήρωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει το Ελληνικό στους πολίτες. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ο κόσμος μας λέει πως και δύο από τα δέκα πράγματα που υποσχεθήκαμε να κάνουμε θα είναι πολλά, εμείς θέλουμε να τα κάνουμε όλα και αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, θα το κάνουμε μαζί με τον κόσμο”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.