Κούλουμα στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία, γιορτάστηκε, η τελευταία εκδήλωση, της περιόδου των Αποκρεών , τα Κούλουμα,  στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Εφέτος, η εκδήλωση,  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο, « Η Αργυρούπολη » και με την συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων της Πόλης μας. Ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Γουρδουράκου, ιδρυτού και πρωτοστάτη της ιδέας.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο βουνό και σε περίπτωση κακοκαιρίας, να υλοποιηθεί  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου, επί των οδών Ομήρου και Μιλήτου.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, με την αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μεταμορφώθηκε σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου το κέφι και η χαρά, η μουσική και το φαγητό, άφησαν ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκόμενους.

Παρά τον άστατο καιρό, η αίθουσα γέμισε, μέσα  και έξω,  με κόσμο, που μας τίμησε με την παρουσία του και έμεινε μέχρι αργά το απόγευμα χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Τα αποκριάτικα εδέσματα ήταν άφθονα και  η εξυπηρέτηση με την συνδρομή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  άψογη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές και  στο προσωπικό του Δήμου για την επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά στους παρευρισκόμενους, για την δική τους συμβολή στο γλέντι.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους και όλες για την παρουσία σας, ευχόμαστε καλή σαρακοστή και του χρόνου όλοι με υγεία !

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.