Η κάθοδος των imaginistes στη θάλασσα




Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλίμου η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας των imaginistes με τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη.

 Σε μια πολύ  ζεστή ατμόσφαιρα, στη συνάντηση που κράτησε πάνω από μία ώρα, έγινε η γνωριμία της ομάδα μας με τον Δήμαρχο. Ο κ. Κονδύλης ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσηνής απέναντι μας, έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τις πρωτοβουλίες των imaginistes. Αναφέρθηκε κυρίως  στο imaginistes web radio και την πρωτοβουλία για τον θερινό σινεμά. Επίσης επεσήμανε τα κοινά προβλήματα και τις σχέσεις που πρέπει διέπουν τους δύο όμορους Δήμους, Αλίμου και Μπραχαμίου, ενώ μας έκανε εκτενή αναφορά στις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εκτέλεση των καθηκόντων του και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει  για την παραγωγή έργου.

Από την πλευρά μας εκθέσαμε τις απόψεις και τις εμπειρίες από τις δράσεις μας. Αναφερθήκαμε στην προσπάθεια για την δημιουργία θερινού σινεμά, την δημιουργία και λειτουργία του ιντερνετικού ραδιοφωνικού μας σταθμού ενώ διατυπώσαμε κάποιες πρώτες προτάσεις προς τον Δήμαρχο σχετικά με την αξιοποίηση του μετώπου προς τη θάλασσα με την δημιουργία ετήσιου διεθνούς θεματικού φεστιβάλ. Του δηλώσαμε δε, ότι με μεγάλη μας χαρά θα στηρίξουμε όποια βοήθεια μας ζητηθεί.

Αποχαιρετιστήκαμε, υποσχόμενοι μια νέα συνάντηση με πιο επεξεργασμένες, από την πλευρά μας προτάσεις, πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος.

… και τάχα δή ακούουσι βοώντων των στρατιωτών θάλαττα θάλαττα … Ξενοφών Κύρου ανάβασις Δ 7.25.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Ο Ανδρέας Κονδύλης είναι δικηγόρος. Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου από το 2003. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2007 – 2008), Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (2009 – 2010) και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών (2011-2013). Είναι 36 χρόνων.

Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στο Παρίσι. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στο Αστικό Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, με εξειδίκευση στα νομικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγχρονη Τεχνολογία, όπως Γενετικά Πειράματα, Κλωνοποίηση, Internet, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.τ.λ.

http://imaginistes.com/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.