Βρέθηκε προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)




Ο φάκελος φέρεται να τοποθετήθηκε σε σημείο επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου και περιέχει προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης για το τρομοκρατικό χτύπημα στην ισραηλινή πρεσβεία

Έρευνες για να εντοπιστεί προκήρυξη της Ομάδας Λαικών Αγωνιστών, με την οποία φέρεται να αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης με δύο καλάσνικοφ εναντίον της ισραηλινής πρεσβείας τον περασμένο Δεκέμβριο, πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Νέα Σμύρνη.

 Έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών για ύπαρξη σχετικού φακέλου στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου στη Ν. Σμύρνη, οι συντάκτες της εφημερίδας φέρονται να μετέβησαν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να τους έχουν δοθεί πληροφορίες για το ακριβές σημείο που έπρεπε να ψάξουν. Οι ίδιοι δεν βρήκαν τίποτα και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησε τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εκτεταμένες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκε ο φάκελος και εστάλη στα κεντρικά για να εξεταστεί.

 protothema.gr

 

http://youtu.be/R0R8qvZOzqE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.