Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών ληστών έζησε μία 62χρονη στην Ηλιούπολη




Τον τρόμο έζησε χθες στις πέντε τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη μία 62χρονη γυναίκα όταν τρεις ένοπλοι ληστές την έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο με σκοπό να την ληστέψουν.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την Κρήτη, η οποία μένει μόνιμα στην οικογενειακή μονοκατοικία της οδού Λευκωσίας στην Ηλιούπολη, όταν αντίκρισε τους ληστές, τα ‘χάσε.

Σύμφωνα με τον αδερφό της 62χρονης, οι τρεις ληστές οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι σκαρφαλώνοντας στην βεράντα του πρώτου ορόφου.

Η 62χρονη συνταξιούχος άκουσε έναν θόρυβο και άνοιξε την πόρτα της βεράντας να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως οι τρεις ληστές την πέταξαν κάτω και την έβαλαν στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο για να καλύψουν τις φωνές της.

Ταυτόχρονα ένας άλλος ληστής άρχισε να την χτυπά με δύναμη στα χέρια και στα πόδια κρατώντας ένα μεγάλο κατσαβίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ protothema.gr

«Μπήκαν στην αδερφή μου, από πάνω, από την βεράντα. Άκουσε ένα θόρυβο, ανοίγει την πόρτα και μπουκάρανε και την πέταξαν σε ένα κρεβάτι απάνω και την χτυπούσαν με ένα κατσαβίδι στα χέρια και στα πόδια.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 62χρονης.

Μην αντέχοντας τον ξυλοδαρμό και τις απειλές πως θα την σκοτώσουν, εκείνη λύγισε και αποκάλυψε στους ληστές το σημείο που ήταν φυλαγμένα τα χρυσαφικά της αλλά και τα 500 ευρώ από την σύνταξη της.

Οι τρεις δράστες, που σύμφωνα πάντα με τον αδερφό της άτυχης γυναίκας μάλλον ήταν αλλοδαποί αφού μιλούσαν σπαστά ελληνικά, διέφυγαν, με ένα μαύρο ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

“Της πήραν ότι είχε 400-500 ευρώ δεν είχε παραπάνω από την σύνταξη της και της πήραν τα χρυσαφικά. Την ρώτησαν κιόλας αν έμενε κάποιος άλλος στην μονοκατοικία αλλά εκείνη δεν απάντησε. Διέφυγαν με ένα μαύρο ΙΧ. Η αδελφή μου άκουσε ένα αυτοκίνητο και την ώρα που φεύγει ο ένας της λέει μην πλησιάσεις έξω θα σε καθαρίσουμε” είπε συγκλονισμένος στο protothema.gr ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.