Δωρεάν μαθήματα Μουσικής & Χορού




Η Κοινωνική Υπηρεσία με την Κοινωνική Δομή Τράπεζα Χρόνου (Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης) και ο ΠΑΟΔΗΛ του Δήμου Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους, συνδιοργανώνουν:

1) Τμήματα  Εκμάθησης ακουστικής, ηλεκτρικής και κλασικής Κιθάρας (εκμάθηση τραγουδιών)για ενήλικες αρχάριους κατοίκους.
2) Τμήματα Εκμάθησης Μπουζουκιού για ενήλικες αρχάριους κατοίκους.
3) Τμήματα Εκμάθησης Παραδοσιακών και Λαϊκών χορών για ενήλικες αρχάριους κατοίκους.
4) Δημιουργίας χορωδίας για ενήλικες με μεράκι και καλή φωνή.

Τα μαθήματα θα γίνονται Δωρεάν και θα απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Ηλιούπολης   από εθελοντές με ειδικές γνώσεις και δεξιότητες.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, αξιοποιείται ο χρόνος δημιουργικά, αναπτύσσονται και εξελίσσονται οι καλλιτεχνικές ικανότητες.
Θα δοθεί παράλληλα η δυνατότητα να προβληθεί η πρόοδος των συμμετεχόντων σε δημόσια εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό με την πρώτη ευκαιρία.

Η έναρξη των μαθημάτων θα είναι τον Μάρτιο και ο χώρος διεξαγωγής θα είναι σε αίθουσα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 210 9970053 στην Κοινωνική Λειτουργό Χριστοδουλοπούλου Δήμητρα ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χ. Γιαννάκη 210 9970010 και στο Διοικητικό προσωπικό της Τράπεζας Χρόνου στο τηλέφωνο 2167002719 τις ώρες 09:30-14:00 έως τις 20/2/2015


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.