Απετράπη τελευταία στιγμή η αυτοκτονία 22χρονης, στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης




Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, απέτρεψε άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας, η οποία εκδηλώθηκε από μία 22χρονη χρήστη του διαδικτύου.
Ειδικότερα, προηγήθηκε τηλεφώνημα στο κέντρο επιχειρήσεων «Cyber Alert» για την ύπαρξη μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο η κοπέλα εκδήλωνε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει. Ακολούθησε στοχευμένη και ενδελεχής διαδικτυακή – αστυνομική έρευνα, για τον εντοπισμό των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων της νεαρής κοπέλας, με στόχο τον άμεσο εντοπισμό της και περαιτέρω τη διασφάλιση της ψυχικής υγείας και σωματικής της ακεραιότητας.
Αποτέλεσμα της έρευνας ήταν η ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών ιχνών και ο γεωγραφικός εντοπισμός της κατοικίας της. Σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής που διέμενε και μετά από συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίστηκε η 22χρονη στα «λιμανάκια» της Βουλιαγμένης, έχοντας μάλιστα στην κατοχή της χάπια και την πρόλαβαν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς η κοπέλα φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
-Τηλεφωνικά στον αριθμό: 111 88
-Στέλνοντας e-mail στο: [email protected]
-Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones), με λειτουργικό σύστημα iOS – android: CYBER KID

 ΠΗΓΗ: news247.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.