Το κύκλωμα μαστροπείας και το πολυτελές Hummer




Ο μαστροπός «Μάριος», μέσω της ερωτικής ιστοσελίδαςwww.sincity-athens.gr έκλεινε τα ραντεβού της «Αλίσια», της «Μόνικα», της «Μαρίας», της «Εύας», της «Ναταλίας». Ο 32χρονος μετέφερε τις λυγερόκορμες κοπέλες στις ερωτικές συνευρέσεις με τους γνωστούς πελάτες του, στα νότια προάστια,  χρησιμοποιώντας το λευκό πολυτελές HUMMER!

Ο «Μάριος» ήταν αυτός που απαντούσε όλες τις κλήσεις των αριθμών κινητών τηλεφώνων που διαφημίζονταν στην ιστοσελίδα και έκλεινε τα ραντεβού σε πολυτελή ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων αλλά και σε σπίτια που είχε νοικιάσει σε Γλυφάδα και Βούλα. Ο 32χρονος είχε πείσει τις πέντε γυναίκες, τέσσερις ελληνίδες και μία αλλοδαπή, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, να εκδίδονται για λογαριασμό του, με την παροχή δώρων και «μπόνους» απόδοσής τους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, επικοινώνησαν με τον «Μάριο» και έκλεισαν δύο ραντεβού με την «Μόνικα» και την «Μαρία», έναντι 150 ευρώ το καθένα, για το μεσημέρι της Δευτέρας. Όταν οι νεαρές κοπέλες έβγαλαν τα ρούχα τους, παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να… γδυθούν, τότε συνελήφθησαν!

Παράλληλα άλλοι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο την ώρα που κινούταν με το πολυτελές όχημά του σε δρόμο της Γλυφάδας. Κατασχέθηκαν το τζιπ, ένα ψεύτικο πιστόλι, περίπου 6.000 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο tablet. Δύο από τις κοπέλες κατέθεσαν ότι τους τελευταίους έξι μήνες εκδίδονταν για λογαριασμό του και υποστήριξαν ότι το έκαναν λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Οι αστυνομικοί, έσπευσαν να βοηθήσουν τα «παραστρατημένα» νεαρά κορίτσια, τα οδήγησαν σε ψυχολόγους σε μία προσπάθεια ομαλής επιστροφής στο οικογενειακό περιβάλλον.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος – thetoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.