Σύλληψη 34χρονου ληστή στην Ηλιούπολη – μαζί με συνεργό του λήστευαν φαρμακεία σε Άλιμο και Αργυρούπολη




Συνελήφθη στις 14-1-2015 το βράδυ στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 34χρονος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε κατάστημα εμπορίας παιχνιδιών στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, από τον Αύγουστο του 2014, εισέρχονταν σε καταστήματα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face και με την απειλή πιστολιών αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες τρεις (3) ληστείες σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και φαρμακεία στον Άλιμο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) αεροβόλο πιστόλι, μία (1) κουκούλα τύπου full face , ένα (1) ζευγάρι γάντια, ένας (1) σκούφος και το χρηματικό ποσό των 1.230 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί για διακεκριμένες κλοπές, ληστεία, ναρκωτικά, οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.